Všechny komentáře k článku:Projekt: SPORÁK

Zapinaní ?

A co zapinaní funguje pres ty cudliky? Asi ne co. Ale byla by to bomba na ty cudliky dat regulaci treba otacek ventilatoru nebo treba hlasitost...
dobra prace.

Možnosti
5 reakcí
poslední 10. 4. 2008 9:24

Čudlíky jsou tam na zapínání a regulaci fanů a podobných blbinek. Ještě se tam budou dodělávat další věci, takže budou všechny využité.

@zdeneksveda: Tak to je super z fotek ani z popisu to nebylo poznat.

@zdeneksveda: Já bych to rád viděl v reálu, takhle to vypadá hodně zajímavě a hezky natož jak to musí vypadat doopravdy. fotky trošku zkreslují a nezachytí vždy 100%.Jinak fakt pěkné dílo.

@xvirusx: JJ:) Nadhera!!! Fantazii se meze nekladou a navic je to funkcni (cudliky, regulace atd..)! Navic si muze ohrat i kafco nahore, je tam totiz zdroj... Autor je hodne zrucnej. + jak usitej!

@xvirusx: No vidět ho naživo společně s dalími mými mody i casy ostatních modderů bude možné na některé ze soutěží které budou v průběhu léta. Stačí tedy sledovat web www.modding.cz a na něm se dočtete aktuální informace o soutěžích a dalších akcích moddingu aby jste se na takovou mohli přijet podívat. Tedy nebude problém ho okouknout ve skutečnosti.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!