Všechny komentáře k článku:Projekt: SPORÁK

Zbyšek a Patrik Majstrszin

To je ale náhodička jako konťák od Zbyška! A ty větráky, deska, grafika :-)A zrovinka mají stejný chodník před domem.
Patrik Majstrszin má buď děsný štěstí nebo...http://www.modding.cz/?p=341

Možnosti
4 reakce
poslední 10. 4. 2008 19:40

Hmmm, tak to je trapný. Tohle jasně dělal ten, co psal ten článek o těch větrákách - admin www.modding.cz - Zbyšek.Proč to neposlal pod svým jménem jako ten odpadkový kontejner, co tu předminule vyhrál?Co na to CZC - není to porušení pravidel jakože je profi modder?

@mečovka: Tak abych vysvětlil to jak to s casem je. Tento case nepatří mě, ale Patrikovi. Ten na něm samozřejmě pracoval a má ho teď doma. Právě proto jsem ho nemohl přihlásit pod svým jménem, jelikož mi sporák nepatří. Samozřejmě by ale nebyl problém ho sem podemnou přihlásit, protože by pravidla stejně porušena nebyla. Já profi modder nejsem a to že mě za něj někteří považují je jejich věc. V pravidlech je ale stejně že jako profíka berou toho kdo za modding bere peníze a to já samozřejmě neberu, takže sem mohu poslat vlastně cokoli. Takže jestli si někdo myslí že má Patrik štěstí jak tu píše, tak asi jedině v tom, že je můj soused a viděl třeba zrvona zmiňovaný kontejner jako první. A právě proto že se mu líbil, chtěl udělat nějakou case.
Tedy ano, je to dělané u mě, ale case není moje. A jinak jsem rád že se sporák líbí.

@zdeneksveda: Cituji "třeba zrovan můj case tam přibyl taky až v den vyhlášení a vyhrál" a nám tady tvrdíš že to není tvoje. Jo a nedělals nahodou nějaký ty kontejnery na zakázku za Peníze.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=117818&start=60

@specialist: a neni to nahodou jedno? Jmeno tady nehraje roli.. Je snad Zbysek profesionalni modder? Ne! To, ze to nekomu stavel za penize bych nebral vubec na zretel.. Proste se to nekomu libilo, tak chtel to samy doma taky a sam si to nepostavi, tak rek Zbyskovi..

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!