Všechny komentáře k článku:Recenze: ASUS Radeon ROG-STRIX-RX580 – herní ideál?

Prosím jen recenze na produkt

Příště prosím jen recenze na produkt a ne, že tady budete vyzdvyhovat bequiet a jiné značky, které se míní pro CZC strhnout když mají reklamu.

Možnosti
5 reakcí
poslední 4. 5. 2017 14:42
Ověřený GEEK - level 3

Je hezké, že si myslíte, že tento článek je recenze.

Nejde o recenzi, ale propagaci.
Viz. https://www.czc.cz/vykonne-grafiky-od-amd-maji-novou-posilu-levny-radeon-rx-550/clanek prej extrémně výkonné modely v podobě přejmenované řady 4*** na 5**** spotřebou jsou super výkonné na úrovni staré řady NV v podobě 970 / 1060 takže nejde očividně o herní výkon , ale jen o tu spotřebu asi.

Tak já předpokládám, že jim to na ty testy někdo dal (bequiet a adata z toho čiší). Tak se to hold snaží prodat no :)

@petr.spacil91: tak to bejt muze a nemusi
jednou si udelali testovaci sestavu, nafotili propagacni fotky a uz to maji
proc na kazdej test delat vsecko od zacatku? proste kartu pichnou do sestavy preinstaluji win, nahodi nejnovejsi ovladace a testuji (kdyz jsou to prasata tak jen odstrani grafickej ovladac, nainstaluji novej a testuji)
do recenze nahazeji predem nafoceny propagacni foto a je hotovoa jestli delaji reklamu bequit a adata to nevim, ale ja bych taky udelal jednu sestavu jednou ji vyfotil a na ty to vsecko testoval

@mnm9: tak tohle je dneska znamej koncept u vetsiny recenzentu, dostanou HW zadarmo a pak musej ten HW ukazovat v kazde recenzi.. Ja to resim jednou fotkou hotove sestavy + podekovani na konci recenze.. Podle me je to jeste OK prece jenom jedna fotka nikoho neurazi a defakto to k recenzi patri protoze clovek vidi ze treba tu skrin clovek opravdu testoval s tim HW jaky popisuje ze tam ma.. + podekovani na konci recenze taky asi nikoho neurazi je tam pouze logo vyrobce + odkaz na stranky.. Je fakt ze tech fotek je zde moc a zbytecne to zpomaluje nacitani recenze a je strááásne dlouha clovek furt skroluje kvuli fotkam coz je otravny..

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!