Všechny komentáře k článku:Recenze: Razer Phone 2 – plnokrevná herní bestie

Takže...

je přesně nějaký důvod, proč koupit tohle a ne.. jakýkoli telefon se Snapdragonem 845kou? Displej (tedy pokud se těch 120Hz využije)? Žárovičky?

Ověřený GEEK - level 3

@john_doe: Reproduktory, mírně lepší chlazení, větší baterie ... a nic víc.
Ten foťák je fakt otřesný, sice lepší o kus než I. gen, ale furt děs za tu cenu.

@BERNADIC: Mám pocit, že moje Redmi 5 Plus fotí stejně.. a to je telefon za 1/5 ceny. A má baterku o stejné kapacitě. Ale není herní. Jo a - žádný jack? Jak si mám nabíjet telefon a zároveň neotravovat okolí?

Ověřený GEEK - level 3

@john_doe: Razer přibalu jednu z jeho "vyhlášených" USB zvukovek do balení telefonu (nejhorší zvuk v testech měření) :-D
Jinak holt bezdrát nebo dockovací kabel ... u Razeru je spíš ta absence jacku výhoda, cokoliv bezdrátového bude znít líp než přes USB zvukovku od Razeru.

@BERNADIC: Propagační materiál pro Krakeny, přece.."Chceme přesvědčit lidi, že Razer sluchátka jsou nejlepší."
"Můžeme dát do toho nového telefonu za osmset dolarů zvukovku z Krakena..."
"Johansone, jste génius!"

120Hz

Funguje 120Hz zobrazení např. v prohlížeči?

Ověřený GEEK - level 3

@Uni: Jo, mělo by to fungovat i v prohlížečích.
+ Jde asi o jediný telefon (nebo přenosné zařízení všeobecně), který umí "freesync".

Proč koupit ?

Po vyzkouseni dvou aktualnich a lonskych vlajkovych lodi jinych vyrobcu, musim konstatovat ze nejzajimavejsi budou na razer phonu pravdepodobne ramecky kolem displeje, za ktere budete pri hrani (potom co vam hra na novych bezrameckovych mobilech parkrat vezme dotek dlane na hrane displeje) jeste dekovat bohu.
Podle toho co jsem nasel jde pritom aktualne asi o jediny takovy mobil s androidem, takze pokud chcete hrat hry, tak si muzete koupit rok stary Razer s puvodni cenou pres 20 tisic dnes v akcich i za 10 a to uz je pokud mate neco proti iphonum obecne, nebo jen nechcete kupovat 3 roky stary model za 12-15000 zajimava nabidka.

@XUnicorn: Tak jsem si nakonec telefon pořídil a musím řict, že ačkoliv má spoustu pozitiv, tak s výdrží během hraní deset hodin se autor hodně seknul, reálně při hraní telefon vydrží spíš 3-4 hodiny, což je bohužel dost tragédie a z hranatých rohů telefonu bolí ruka ....

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®