Všechny komentáře k článku:Western Digital představil multimediální zařízení k televizi i počítači

Nápad

Je to poměrně zajímavý nápad,ale osobně si myslím,že je to trošíčku předražené. Vzhledem k faktu,že se jedná vlastně o "pouhý" konvertor. Osobně bych dal raději přednost kvalitnímu dvd přehrávači(případně rekordéru),který bude sice dražší,ale také mnohonásobně lépe vybavený.

Možnosti
14 reakcí
poslední 3. 2. 2009 9:43

osobně bych takové zařízení zřejmě nevyužil, ale v mém okolí je několik lidí, kteří nemají DVD přehrávač a ani by ho nekupovali, ale rádi se podívají pokud přinesu videa nebo fotky, takže takovéto zařízení + externí disk přijde vhod

@zemanjan@volny.cz: nemáte lepší nějaký notebook? EEE se dá koupit za pár tisíc...

@sonny21: jenze o EEE se clovek musi starat... os, aplikace ,dalkove ovladani atd... kdezto tady za kazdych okolnosti vse vzdy povali. a to je myslim taky nemale plus

@sonny21: eee a mkv full hd, to fakt nejde dohromady

@sonny21: Nápad je to zajimavý, ale víš vůbec neco o Netbookách. Pri grafice a procesoru co mají si sice film pustíš ale může se ti stát že se bude sekat. Viz recenze v CHIP 2/09.
Kam chceš ukládet filmy - 70% Netbooků má ssd disk max o 128gb a to některé ani ne např. acer má 16gbssd + 16 HCSD tam toho moc nedáš.
A cena je rozdíl dát 2500 nebo 8000 Kč
To jen tak na okraj. Netbook je spíš na Net od toho i ten název a Toto zařízení je multimediální rámeček na hdd disk. Nejlepší by byla konbinace obou přístrojů :)

@zemanjan@volny.cz: Uznávám,že v tomhle případě máš pravdu. Já osobně s sebou neustále tahám notebook,takže mě tohle využití ani nenapadlo. Dobrá připomínka :)

Nápad je to zajímavý, ale nesmíš zapomenout, že je to novinka co se teť uvedla na trh za pár měsíců půjde dolů jak tomu bývá u každého nového produktu "konvertor". Je to něco nového má to jiné využití než-li dvd přehrávač ikdyž-li nejní tak vybaven jako dvd přehrávač. Tady pak záleží kdo komu dá přednost a pokud s tím nebude nikdo mít žádné osobní zkušenosti tak doopravdy nepoznáme je-li to lepší než dvd přehrávač.

@Lenochod: Nápad to není špatný, zařízení je malé, nechá se k němu zapojit externí disk nebo Flashka. Na výstup to má HDMI. Ale myslím si že by spousta lidem chyběla mechanika na optické disky CD, DVD, Blue-Ray disky. Spousta lidí tyto média mají doma a museli by si stejně pro jejich přehrání koupit další přístroj.

@valondr: Taky ale spousta lidí má doma LCD TV a USB disk ale nemají jak přehrát formát *.mkv.

Nápod tj skvělý ale v provonásí s konkurencí, je tento výrobek ubohý. I Welland ME-747AK-SI který je dokonce levnější toho nabízí o poznání více a především UTP konektor.
Ve srovnání s DVD přehrávačem je dle mého názoru tohle mnohem elegantnější a lepší řešení a dají se koupit odbobné produkty, které vám plně nahradí DVD rekordér a k tomu máte spoustu funkcí navíc, které vám DVD rekordér nenabíden a nebo si budete musem hodně připlatit a až se rozhodnete přejít na Blue-Ray, tak koupíte pouze externí mechaniku do USB.
Prostě paráda.

@zumik: Nějak jsem u něj nenašel podporu *.mkv takže pro mě nemá smysl...

@+Nikitk@+: Myslim ze tento format take podporuje, jak bylo uvedeno v popisu:"dále méně obvyklých formátů MKV". Skoda ze *.mkv nepodporuje doma DVD recorder...nemusel bych porad zapojovat notas :(

@strecha: Řekl bych, že se kolega vyjadřoval k zmiňovanému Welland ME-747AK-SI, kde skutečně podpora *.mkv není uvedena.

Chtěl bych vidět stolní DVD přehrávač, který umí MKV full HD.. A předražené? To snad nemyslíte Cokoliv jiného, co je umí stojí 2x tolik..vážně..

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady