Všechny komentáře k článku:ZTE Blade – levný chytrý telefon s Androidem

První!

Blade mám a musím říct, že s cyanogenem je to nekompromisní dravec! Pokud tedy příliš nefotíte, foťák je totiž opravdu k ničemu.

Možnosti
15 reakcí
poslední 3. 10. 2011 16:15

Osobně doporučuju osvědčené značky telefonů, tohle bych jen kvůli androida určitě nebral. Sám jsem měl telefony různých značek, ale ty méně známé se mi opravdu neosvědčily- reklamace apod. Osobně preferuji HTC.

@DJ.Gumag: Já telefon vybírám podle parametrů. Nikdo si na reklamace v recenzích na heurece neztěžoval, takže to byla jasná volba. Doteď žádný problém. Můžeš mít takovéhle předsudky, ale jedno je jisté. HTC si o modelu s 800x600 displayem s cenou pod 4 tisíce může nechat zdát.

@mcer12: 800x480 :-)

@mcer12: Velmi pekny telefon jak vzhledem tak funkcemi za tu cenu je to pekna vecicka ,ale je pravda ze vetsina lidi kupuje znamy znacky. Tak uvidime treba se uchyti :)

@mys8: ZTE je na českym trhu nováček, ale jestli si udrží úroveň, tak o nich ještě hodně uslyšíme. Kdo znal před lety HTC? :-)

@mcer12: Chápu vás, HTC je určitě o dost dražší, ale já osobně si raději vždy připlatím za jistotu- životní zkušenosti..

@DJ.Gumag: Já s HTC žádné životní zkušenosti nemám ;-) Moje životní zkušenosti hovoří tak, že není dobré utrácet za mobil více, než 4 tisíce. Hořkost ztráty nebo rozbití je pak mnohem silnější. Pokud se mobil porouchá, je u ZTE stejně jako u HTC dvouletá záruka... no a po této době už obvykle kupuji novější telefon a porouchat se může nějaký huawei stejně jako apple.

@DJ.Gumag: Měl jsem Wildfire, nebyl špatný, ale na tu cenu nic moc. Chtěl jsem jít do nového Wildfire S (čistě ze zvyku na značku HTC), ale zkusil jsem otočit o 180° a již 2 měsíce ku spokojenosti užívám Vodafone 858 Smart. Levný a mě na všechnu mojí práci postačuje..ZTE mě láká i Huawei má našlápnuto na opravdu pěkné modely, všeobecně mě tyto levné android-telefony lákají. HTC je opravdu pouze o značce, HW výbava je převážně velmi chudá - jejich nejvyšší model Sensation beru jako úlet. Za tu cenu jsou mnohem lepší telefony.

@mcer12: Tak ono nehraje roli pouze rozliseni displaye, ale taky jeho velikost, podani barev, viditelnost na svetle, odolnost proti poskrabani atd. Osobne razim heslo "nejsem tak bohaty, abych si kupoval nejlevnejsi veci".

@hifoun: Svatá pravda! To ale neznamená, že kvalitní věci nemůžou mít nízkou cenu ;-)

@DJ.Gumag: HTC?soused měl HTC za 15tis. a když ho byl 3x reklamovat pak mu dali nový a ten byl 2x reklamovat tak se vrátil k staré dobré nokii,tak nevim jestli to byla fakt náhoda,nebo je to jen nekvalitní drahá značka.

@DJ.Gumag: Já reklamoval 4 během roku a půl Sony Ericsson k800i,poté jsem dostal od nich úplně nový s novou zárukou 24 měsíců a šlape pěkně už 36 měsíců v pohodě,takže kvalite dnes není dána pouhou značkou,aneb jak se píše výše,stejně je to ve velké většině výráběno stejně v Číně a pak je na to jen nalepená značka nebo logo a vy za to platíte o dost více,než za "čínský šunt" ;-)

@DJ.Gumag: Mno tak mám HTC rok a dali jsme si právě tuplovanou reklamaci. Poprvé to servis poslal obratem (týden) zpět, neobtěžovali se ani telefon rozebrat. Podruhé jim to trvalo tři neděle. Chybí mi ještě jedna stejná reklamace (HW klávesnice) a půjdu jim to hodit na hlavu nadobro. Ta hodnota výrobku nespočívá jen ve kvalitě přístroje, ale ve kvalitě služeb, rychlosti opravy, když je něco špatně. A pardon: vyzkoušel jsem na vlastní kůži, že HTC = crap, když nemají na kvalitní servisní středisko/partnera.

ZTE Skate nevypada taky zle 4,3 palcovy display a stoji kolem 5 tisic

@Ares1: S takovým pádlem už se možná dá hrát i ping-pong.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady