Diskuze k článku:Poradce při výběru notebooku

The sims 4

Dobry den chci se zeptat ktery notebook by byl nebo ktere varianty by jste mi mohli doporucit takovy ktery spusti the sims 4 s dodatkami? Ale nejak cenove dostupne ? Dekuji moc

Dobrý den

dobrý den chtel bych se zeptat na nootebook jakej si mam koupit

Pomoc při výběru notebooku

dobrý den můžu se zeptat jestli by jste my mohly poradit dobrý notebook do 22 000 s otiskem prstu a nejlépe herní nebo aspoň na hraní her např. arma 3 nebo Cs:Go, GTAV

Notebook na The SIMS 4

Dobrý den,
chtěla bych notebook, na kterém bych mohla hrát hru The Sims 5 i se všemi doplňky, aby se nesekal při hraní hry a byl výkonný do ceny 16 000Kč. Děkuji za odpověď

Notebok pro živé hraní -Sampletank 4

Prosím o radu. Potřeboval bych poradit s výběrem noteboku pro živé hraní VST nástroj / Sampletank 4 /
předem díky za info.

Dotaz

Dobrý den, budu studovat na architektuře a potrebuji vybrat výkonný notebook, kt. utáhne autocad, revit, sketchup, archicad, kt. bude zvládat i rendrování. Pro mě by bylo super, kdyby mel hezký a lehký dizajn abych ho mohla nosit sebou a pracovat kdekoliv. Ale mnohí mi to vymlouvají, jestli chci výkonny ntb, tak nemuže byt lehky. Jenže jsem kdysy pracovala na ntbooku asus zenbook a autocad šel v pořádku i revit. Vědeli by ste mi poradit ? Jeste se mi moc líbil ten typ ntbku Dell INSPIRON 15 ICL 5501 ale nevím co dělat.

Notebook 17"

Dobrý den, vybírám notebook do 25tis s úhlopříčkou 17" na občasné hraní her, sledování int.tv, multimédia a pro dceru do školy. Jaký vybrat kvalita zpracování, výdrž komponent atp. Děkuji moc za radu.

Notebook s dotykovym displejem na autocad/3

Dobry den, rada by som od Vas dostala radu na notebook, ktory by bol vyuzivany i na autocad / jednoduchy 3D modeling / photoshop. Chcela by som dotykovy displej a idealne nie nb urceny primarne na gaming. Rozpocet do 30 tis. Existuje neaka vhodna varianta?

Herní notebook cca 40 000

F

Dotaz

Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit s výběrem notebooku, tak aby splnoval skolni potreby. K dispozici mám okolo 16000 Kč, hry bych na něm asi nehrála, přenášen by byl tak nějak průměrně, časté prouzdání po internetu, koukání na filmy, hodně používám word, excel a powerpoint, nějaká ta výdrž baterie, kovový. Prosím moc o radu, v tomto odvětví se vůbec nevyznám, děkuji moc.

Notebook

dobrý den , chci se zeptat zda existuje nejaký notebook do 18-20000kč , který rozjede nejakou hru abych si mohl celkem dobře zahrát , hezky vypadal a byl vcelku tenký , a abych ho mohl běžně používat ve škole na střih videí atd? , a taky aby měl slušnou výdrž baterie.

Notebook pro seniory

Dobrý den,
poradíte mi prosím, jaký pořídit notebook pro seniory?
Jsou to takoví "běžní uživatelé". Stahují maily, brouzdají na netu a pouští si videa přes YouTube, případně videa, které jim někdo pošle e-mailem. Žádné on-line hry :).
Určitě je třeba větší monitor s dobrým rozlišením, numerická klávesnice, webkamera, wifi.
Další požadavek, aby byl rychlý, tichý a nepřehříval se.

Notebook 15.6" do 13.000

Dobrý den, potřebuji se rozhodnout mezi Lenovo IdeaPad 330S-15IKB (81F501L2CK) nebo Acer Aspire 3 (NX.HEEEC.00K).
Oba dva se dají sehnat za stejnou cenu a zajímalo by mě, který je lepší na multimediální využití (na studium, sem tam nějaká hra, YOUTUBE, surfování...).

Notebook - škola, roblox, minecraft

Dobrý den, prosím o doporučení notebooku ideálně tak do 12-13000kč, který by rozjel roblox a minecraft

Tichý notebook 17

Dobrý den. Potreboval bych notebook na jednodussi praci v Cadu, 17'', cena do 30 bdph. Mym pozadavkem je aby byl i pri nejake stredni zatezi tichy. Tzn aby vetrak neprehlusil vse okolo. Nejaky tip? Koukal jsem na dell inspiron 3793. Dekuji.

Notebook na rust

Dobrý den, chci se zeptat jestli notebook omen-by-hp-15-dc1100nc což je ten s GTX 1650 a i5 9300H, 8Gb tam rozjede rust bez problémů.

Notebook na The Sims 4

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký notebook do 16 000,- by byl vhodný na hraní The Sims 4. Už jsem podle systémových požadavků této hry zkoušela hledat, ale zcela tomu nerozumím, tak bych chtěla radši doporučení od někoho kdo tomu rozumí lépe než já.

Notebook na střih videa

Dobrý den, chtěl bych poradit při koupi notebooku, který budu využívat čistě na střih videa. Potřebuji ať mi utáhne práci s 4k videem a samozřejmě nějakou větší paměť. A kolem jaké ceny se takový notebook může hýbat. Děkuji

Jaký notebook?

dobrý den chci se zeptat jaký je rozdil mezi mac bookem,vision bookem,umax bookem a nebo touch notebookem?jaké je vhodné rozlišení a jaký levnější koupit tak aby nebyl jen z obyčejného plastu?chci to jen na internet,stahovaní sledování filmů,fotky,psaní,facebook kamera........chci nějaký s kterým mohu být doma na klíně a nerozbbije se,s kterým mohu i cestovat a přemystovat ho a má hdmi připojeni na tv nebo bluetue ,rychlí výkonný který prostě není jenom šmejd,moc děkuji za radu

Výběr pc komponentů

Dobrý dem, našel by se tu někdo, kdo by mi sestavil PC do 11 tisíc na takové ty basic hry jako je League of Legends, Dead by daylight a csko?
Děkuji za pomoc, komponentům moc nerozumím.
Monitor, sluchátka, myš a klávesnici už mám.

The sims 4

Dobry den,muzete mi doporucit nejaky notebook do 8tisic,na kterem by sla hrat tato hra s datadisky?Dekuji moc

Ne/dotyková obrazovka

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chtěla bych si koupit notebook a stále váhám, zda-li si mám pořídit notebook s dotykovou obrazovkou. Na jednu stranu bych to využila ve škole a usnadnilo by mi to práci, na straně druhé je také otázka životnosti notebooku.
Předem děkuji za odpovědi.

NTB

Dobrý den, rozhoduji se mezi následujícími notebooky:
ASUS ZenBook 14 UX433FN-N5239T
HUAWEI MateBook 13
XIAOMI Mi Notebook Air 13
Mohli byste mi, prosím, poradit? Notebook potřebuji pro kancelářskou činnost, lehkou práci s fotkami atd.

Výběr notebooku

Dobrý den, chtěla bych poradit jaký si pořídit notebook. Cena by pro mě byla ideální tak 10 000,- max 16 000,-. Moje představa je, že bych na něm chtěla rozjet The sims 3 bez sekání a tím, že bych nehrála každý den ale třeba 2-4x týdně cca 3-4 hoďky. Dál ho chci používat do školy takže nějaké prezentace a plynulé přesouvání se mezi internetovými stránkami.
Mám nějaké tipy: 1). Lenovo IdeaPad 330-15ICH
2). HP Pavilion Power 15 (15-bc412nc)
Předem děkuju za odpověď.

Notebook do 15.000 [8GB RAM, SSD disk / Intel Opt., chladný]

Dobrý den!Před pěti lety jsem si koupil ThinkPad E440. Původně jen na práci na internetu a office, ale nakonec jsem na něj nainstaloval Heroes of the Storm, WoW: WotLK a HoMaM 3: Horn of the Abyss. Nechal jsem jej v původním stavu. Jediný upgrade kvůli práci byl RAM na celkových 8 GB – kvůli nutnosti otevírat více panelů v Chrome. Hodilo by se i víc, ale 8GB stačí (většinou jsem max na 90% vytížení když procházím obchodní nabídky najednou).Dva dny zpět mi ale v NTB něco cvaklo a začal se obrovsky přehřívat - celá levá strana doslova hoří. Kromě toho už mám taky opotřebenou klávesnici – Q,W,Y,B vynechávaji, tak jsem je musel vycvaknout a mačkám přímo čudlíky pod klávesami (nejspíš odešli kvůli hrám - kde se tyhle tlačítka mačkají stále).Tak si říkám, že bych koupil NTB nový. Ideálně alespoň stejně výkony jako ThinkPad E440 (aby zvládl alespoň HotS). Pokud by mohl mít 8GB RAM a SSD disk / Intel Optane byla by to paráda. Stejně tak, aby se hodil na práci v posteli, na gauči a nevadilo, že není položený na stole (pevném povrchu) – aby se taky časem nepřehříval / neodešel větráček.Nakonec pokud by byla šance rád bych se vyhnul Numerické klávesnici, čtečce otisků prstů ... to jsou pro mě obojí vyhozené peníze a ta numerická klávesnice je doslova něco, co nepoužívám už tak 20 let. Líbí se m rozložení klávesnice na Lenovo E440 (Home - Delete vpravo nahoře, Page Down a Page Up u šipek vpravo dole).Poradíte nějaký? Kolem 10.000-15.000? (maximálně k 18tis, ale pod 15tis by byl ideál)Stačí dvoujádro. 8 GB RAM. SSD. Nebo Intel Opt. Tichý. Chladný. Klidně jen 14 palců. Stačí rozumná integrovaná grafika na úrovni Intel HD, co je v E440. Praktické rozložení klávesnice. Hlavní použití práce v Chrome a Office. V zimě pak rekreační hraní strategii zmíněných nahoře. Díky moc za radu!

Nevím jaký notebook by byl pro mě nejlepší.

Potrebuju notebook jak na hraní tak i na pracovní na Adobe (Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat Professional), QuarkXPres atd. A potrebuju nějaký notebook nejlepší by byla cena za 17 000-18 000 Kč. Viděl jsem mnoho notebooků např. Acer aspire 5 obsidian black nebo acer nitro 5 atd. Ale nevím jaký by byl pro mě nejlepší :(

Notebook do 16 000Kč

potřebuji notebook do 16 tis. s procesorem intel i5, i7 4 000+ s grafickou kartou GeForse, RAM min 8 GB s diskem SSD min 256GB + HDD 1 TB

Herni notebook

Zdravim, muzete mi poradit nejlepší momentálně dostupný herni notebook do tech 40 000? Nerad by ho nejdriv koupil a pak litoval. Tak dobre se v tom nevyznam. Předem děkuji.

Výběr notebooku, ideálně 14", dlouhá vydrž baterie, 30K

Zdravím všechny a rovnou předem děkuji za pomoc.Vybírám nový notebook, v bodech základní kritéria:
- Windows 10, ideálně Pro ale asi není nutně podmínkou (vzhledem k velkým NDA v práci bych možná ocenil šifrování disku)
- ideálně 14 palců (tím nemyslím nutně obrazovku, jde mi hlavně o velikost notebooku - dneska takové XPS od Dellu má přes 15 palců obrazovku, ale je velikostně jak běžný 14 palcový notebook), ale klidně může být o chlup i menší
- rychlost, takže SSD (asi stačí 256 GB, na zbytek mám cloud a externí disk) a RAM (doteď mám 8GB a OK)
- velká výdrž - ideálně nad 8 hodin a více
- výkonný procesor (pokud nebude nutné/opodstatněné, tak asi sahat po 8. generaci v případě Intelu) = pracuju s velikými datovými Excely, vizualizuji data v Tableau atd.
- občas možná bude třeba základně sestříhat video ve Full HD, případně drobné grafické úpravy v Adobe Illustrator a Photoshop
- možná to zní jako prkotina, ale pravděpodobně mezi základní kritéria bych přidal i podsvícenou klávesnici
- limit zhruba 30 - 35 tisíc KčAsi žádoucí, ale nechám si vymluvit
- HDMI výstup
- hezký designNevím, favoritů mám několik - přijde mi, že podobný notebook lze vybrat i kolem 25 tisíc (což bych samozřejmě byl jedině rád!), viz Lenovo ThinkPad L390 Black... ale, pak jsme u otázky toho designu = když to porovnáme s jinými notebooky, je to taková šedivá myš :-)) Neříkám, že design je pro mě klíčový - hlavně ať umí to, k čemu ho několik hodin denně musím využívat; ale i tak si říkám, jestli mi nějaká modelová řada neutíkáStejně tak vyhovující by třeba byly:
Lenovo ThinkPad E480
Lenovo ThinkPad L480Doteď jsem měl asi 3 roky starý mode L460 - na veškeré podobné operace stačil, ale bohužel ho musím dát pryč (je/byl firemní). Když tyhle notebooky porovnám se zmiňovaným XPS (konkrétně starší typ Dell XPS 13 (9360) stříbrný)
- tak asi má horší procesor, už jenom kvůli stáří sestavy
- nemá HDMI
- RAM má DDR3, což při té ceně je standardem většinou DDR4 - ale nevím, jestli bych tohle reálně zaznamenal... Co myslíte, pro co byste se být mnou rozhodli a proč? Případně máte pro mě úplně něco jiného jako doporučení? Případně nemám si nějaký parametr pro výběr ještě dvakrát rozmyslet? Ještě jednou předem děkuji všem uživatelům případně samotnému CZC.cz

Notebook na programování

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zdali můžu používat herní počítač na programování.Chtěl bych na něm hrát hry,ale jestli by šlo i programování.Má k programovaní dané výkonostní parametry ?

Notebook

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem notebooku na VŠ, Stavební fakulta a potřebuji aby zvládl náročnější programy na návrhy (AutoCAD, Google SketchUp apod.) Děkuji.

Notebook na The sims 4

Dobrý den,potřebovala bych poradit který ne moc drahý notebook by mi zvládl přehrát The sims 4 i se všemi datadisky? Vůbec se vtom nevyznám a nic jinýho ho nepotrebuju..... předem děkuji za odpověď

Rada na nový notebook

Dobrý den
Nechal bych si poradit při výběru notebooku.
Notebook potřebuji při práci (častý transport) či při závodech (kontroly), hodně na něm píšu (lepší klávesnice) či úprava fotek/videa. Hry minimálně.
Jelikož pracuji s větším množstvím dat, raději bych dva disky. Startovací SSD 256/128 a odkládací minimálně 1TB. Často mám připojeno několik zařízení USB, takže minimálně 3x a na prezentace HDMI.
Display bych rád IPS v rozlišení 1080 a kvůli cestování antireflexní/matný.
Velikost cestovní v rozmezí 14“-15,6“.
Operační paměť kolem 8MB.
Klávesnice podsvícená, kvůli práci ve tmě.
Cenově to moc neřeším, ale relace 20-30tis je přijatelnější, neb zařízení dostává zabrat.Prosím o zaslání nějakého návrhu, neb nemám čas, vyhledat z té spousty modelů, co jsou na trhu.PS: výrobky Acer bych zavrhl hned….Děkuji, s pozdravem Martin

Jaký notebook vybrat? FIT

Dobrý den, potřebovala bych notebook do školy a vůbec se v tom nevyznám a nevím jaké parametry jsou pro mě dulezité. Používat ho budu především na programování, hry a filmy. Také bych ocenila nižší váhu kvůli každodenímu nošeni. Cenově by se mel pohybovat do 60 000,-.

Který z těchto notebooků?

Dobrý den, vybírám si notebook pro všestranné využití (práce, hry, surfování, filmy...). Výběr se zúžil ke konečným třem notebookům (viz. odkaz). Který bych měl podle vás nakonec zvolit? Předem děkuji za odpověď.
srovnání notebooků: https://www.czc.cz/240237,225509,220488/porovnat-kody?groupId=2660357

Žádost o radu

Dobrý den, potřebovala bych poradit s výběrem notebooku do školy... Potřebovala bych aby utáhl určité programy jako např. 3D Max a ostatní od Autodesku... Plus jsou tam i ty hry... Děkuji...

Notebook do zaměstnání

Dobrý den, prosím o doporučení vhodného typu notebooku pro pracovní účely. Každodenní používání, časté přenášení a potřeba provádět veškerou práci právě prostřednictvím tohoto pc. Využíván především k emailové komunikaci, komunikaci s veřejnou správou přes veškeré k tomu nutné softwary, ad. Nutnost fungovat při otevření několika wordovských / excelovských dokumentů, několika oken v google chrome a současně práci přes internetový soft za pomocí Mozilla Firefox, to vše bez nutnosti restartovat pc při rychlejším překliknutí. Děkuji. P. Krotká

Lenovo yoga 510 nebo acer swift 1-3

Dobrý den, vybírám si notebook, který bych měl používat ve volnu při zaměstnání řidiče kamionu. Hlavně k internetu, sledování filmů, mapy apod. Určitě ne ke hrám. Po delším vybírání, také dle váhy, ceny (do 15000,-), velikosti disku, jsem zatím na rozpacích zda vybrat Lenovo Yoga 510 (1TB)nebo Acer swift (128GB). Pomůžete mi toto dilema rozlousknout? , předem děkuji. Mirek

Notebook

Ahoj.
Chtěla bych si koupit notebook který by měl splňovat: používání na škole,časté hraní her(větších her) a aby se nesetkal prosím o radu jestli notebook Samsung N145 Black (NP-N145-JP01CZ).Předem děkuji za odpověď.

Notebook do 10 000

Dobrý den potřeboval bych pomoct s výběrem notebooku do 10 000 .Vybírám mezi modelem
Lenovo IdeaPad 110 15ISK (80UD00SXCK)
a
Lenovo IdeaPad 110-15ACL (80TJ00AGCK)Model isk má 2 jádra 2.1 Ghz , procesor Intel Pentium 4405U , grafickou kartu Intel HD Graphics 510 . Model ACL má 4 jádra 2 GHz , procesor AMD A6–7310 ,
grafickou kartu AMD Radeon R4 .Prosím za vybrání vhodného notebooku děkuji .

Touch pad

Vážení,
při psaní textu na notebooku ASUS mi přeskakuje text. Jak vypnout touch pad? F9 s žádnou klávesou (Alt apod.) ho nevypne.
Dík za radu,
C. Haškovec

Notebook do 26 tis. pro grafické a fotografické práce

Dobrý den,
prosím Vás o radu, jaký notebook vybrat pro práci fotografa, grafika do 27 tis. Nejdřív jsem byla pro cenově výhodnější Dell Inspiron 15 Gaming 7566 N-7566-N2-511K, varianta s SSD diskem. Ještě více se mi pak zalíbily parametry HP Pavilion Gaming 15-bc200 1GM75EA, kde se mi predevším zamlouvá lepší grafika, výdrž baterie, IPS displej... Pokud by ale kvalita a výkon byla výrazně vyšší a lepší u některého z dražších notebooků, budu vděčná za Vaši radu, který vybrat. Děkuji, přeji pěkný den, Eva Š.

Notebook okolo 20k

Dobrý den, potřeboval bych pomoct při výběru notebooku. Mám požadavky aby notebook měl procesor intel a grafickou kartu nvidia. Počítač bych chtěl využívat v průběhu studia na vysoké škole v oboru strojírenství(takže programy typu AutoCad a podobné programy k 3D modelování). Poté také na občasné hraní Counter-Striku Global Offensive. Mam něco okolo 20 000 korun. Díky za případné doporučení :)

Ultrabook do 13 000

Dobrý den ,potřebovala bych poradit s výběrem notebooku , nejlépe ultrabooku( popř. zařízení 2v1 ) vhodné na kancelářskou práci a úpravu fotek za co nejlepší cenu

Notebook který zvládne i hry cena cca 15000

Dobrý den potřebovala bych pomoc s výběrem notrbooku pro syna nastupuje na SŠ takže aby zvládl školní věci ale rád si zahraje i skamarády nějaké hry.Cena okolo 15000KČ.
Pomůžete mi prosím
Děkuji Staňková

Notebook

Dobrý den...moje dvojčata nastupují v září na SŠ a budou potřebovat notebook..prosím o pomoc při výběru .....děkuji

Notebooky

Dobrý den, potřebuji pomoc při výběru Notebooku cena tak do 13000kč.

Notebook

Zdravím, sháním levný notebook pro dceru ( v září půjde na SŠ a bude na internátu). Bude ho potřebovat ve škole, ve volnu na hraní her, poslouchaní hudby a sledovaní filmů.

Pracovní NTB (<2 kg, >10 hod. výdrž)

Ahoj,úplně jsem z tohodle oboru vypadl, tak se zkusím zeptat Vás: potřebuju poradit, jaký pořídit nový pracovní stroj s cenovkou do 25 - 30k Kč.NUTNĚ potřebuju následující: lehkou konstrukci (<2 kg), minimálně FullHD displej, výdrž baterie ideálně >10 hodin.Představy o VÝKONU mám takovéto: dělám hlavně CAD, ANSYS, Matlab a podobné, výpočetně náročné práce. Potřebuju, aby to vše běželo svižně i při větším počtu aplikací. Momentálně funguju na ThinkPadu E530 (8GB RAM, i5-3210M) a toho výkonu už je málo.Proporce moc neřeším, je mi jedno, jestli 13, 14 nebo 15"... Úplnej sen by byl, kdyby NTB měl numerickou klávesnici (asi bez šance) a čtečku otisků prstů.Předem díky za Vaše rady, tipy, nebo dokonce osobní doporučení!

Notebook na střih a úpravu videa

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem notebooku na úpravu a střih videa. Vím že stolní pc by na to byl lepší ale ten ja nechci. Cena do 30 000,- kč.Videa a fotografie to budou převážně z GoPro 5 takže fullHD a občas nějaké 4k. Děkuji za odpovědi.

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady